Remco van Orsouw

Remco van Orsouw is als Chief Operating Officer verantwoordelijk voor het correct laten verlopen van alle interne zaken bij Mint Tower Capital Management. Remco werkt sinds 2017 bij Mint Tower en vindt er zijn uitdagingen in het oplossen van een grote diversiteit aan vraagstukken, in een door dynamiek gekenmerkte omgeving, waarbij de oplossing resulteert in een optimale ondersteuning van de organisatie.

Voorafgaand aan zijn overstap naar Mint Tower was Remco Director Consulting Services Banking bij CGI. Hij was er verantwoordelijk voor o.a het ABN AMRO account en het segment Mid-Size Banken. Sinds zijn start bij CGI in 1998 heeft hij er na het afronden van het interne Management Development Programma meerdere managementfuncties vervuld.

Remco studeerde Economie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en voltooide zijn opleiding Business Administration aan de Webster Universiteit Leiden.

Mint Tower Capital Management

Beursplein 5
1012 JW Amsterdam
The Netherlands
Tel. +31-(0)20-7977610

Document Center

Klik hier om naar het Document Center te gaan.
Click here for the Document Center Professionals.

Mint Tower Capital Management BV heeft een vergunning als beheerder van een beleggingsinstelling (art. 2:65 Wet op het Financieel Toezicht) en staat als zodanig onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB). Mint Tower Capital Management is opgenomen in het register van de AFM.

Mint Tower Capital Management BV has obtained a license as alternative investment fund manager (article 2:65 Financial Supervision Act). It is therefore regulated by the Authority for the Financial Markets (AFM) and the Dutch Central Bank (DNB). Mint Tower is included in the AFM register.