Marcel Voogel

Marcel Voogel is partner bij Mint Tower Capital Management. Marcel houdt van de dynamische en samenwerkende cultuur van het bedrijf, en waardeert als teamspeler de korte lijnen en de snelle, efficiënte werkprocessen binnen de teams.

Voordat Marcel in 2010 Mint Tower Capital Management oprichtte was hij dertien jaar werkzaam bij ABN AMRO, en na diens overname bij Royal Bank of Scotland. Vanaf 2007 was hij de Senior Vice President Principal Strategies Group waar hij leiding gaf aan het Multi Strategy Trading Team die de handelsposities binnen de Equities divisie, met name op het gebied van Volatility Arbitrage en Credits & Convertible Arbitrage, beheerde. Binnen dit wereldwijde team had hij er onder andere de verantwoordelijkheid over de Aandelen en Index opties. Voorafgaand aan zijn functie als Senior Vice President heeft Marcel bij ABN AMRO vanaf 2001 diverse senior tradingposities binnen de Global Equities Derivatives Department vervuld. In zijn beginjaren werkte hij er, na een interne opleiding aan de ABN AMRO Academy, als Market Maker in aandelenderivaten op de Amsterdamse Optiebeurs.

Marcel is afgestudeerd als financieel econoom en als fiscaal jurist aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Mint Tower Capital Management

Beursplein 5
1012 JW Amsterdam
The Netherlands
Tel. +31-(0)20-7977610

Document Center

Klik hier om naar het Document Center te gaan.
Click here for the Document Center Professionals.

Mint Tower Capital Management BV heeft een vergunning als beheerder van een beleggingsinstelling (art. 2:65 Wet op het Financieel Toezicht) en staat als zodanig onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB). Mint Tower Capital Management is opgenomen in het register van de AFM.

Mint Tower Capital Management BV has obtained a license as alternative investment fund manager (article 2:65 Financial Supervision Act). It is therefore regulated by the Authority for the Financial Markets (AFM) and the Dutch Central Bank (DNB). Mint Tower is included in the AFM register.