Bart Bijmolen

Bart Bijmolen is sinds 2015 onze Head of Investor Relations en geeft leiding aan het Team Investor Relations. Bart houdt van de prettige sfeer binnen Mint Tower en hoe er met elkaar wordt meegedacht om zo, als team, naar hetzelfde resultaat toe te werken. En dat alles in een professionele setting en met een gezonde dosis gedrevenheid.

Bart was, voordat hij bij Mint Tower Capital Management begon, Executive Director bij Royal Bank of Scotland. Hij was er verantwoordelijk voor de verschillende volatility boeken. Daaraan voorafgaand was Bart in 2008 Head Asian Indices bij Royal Bank of Scotland in Hong Kong. Hij begon zijn carrière in 1996 als managementtrainee bij ABN AMRO. Na het afronden van zijn traineeship startte hij als market maker op de Amsterdamse optiebeurs. Daarna heeft Bart verschillende posities bekleed binnen het Global Equity Derivatives Team van ABN AMRO. Hij was er onder andere verantwoordelijk voor de Volatility Trading boeken in Amsterdam.

Bart rondde zijn studie aan de HMSL in Leeuwarden in 1996 af.

Mint Tower Capital Management

Beursplein 5
1012 JW Amsterdam
The Netherlands
Tel. +31-(0)20-7977610

Document Center

Klik hier om naar het Document Center te gaan.
Click here for the Document Center Professionals.

Mint Tower Capital Management BV heeft een vergunning als beheerder van een beleggingsinstelling (art. 2:65 Wet op het Financieel Toezicht) en staat als zodanig onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB). Mint Tower Capital Management is opgenomen in het register van de AFM.

Mint Tower Capital Management BV has obtained a license as alternative investment fund manager (article 2:65 Financial Supervision Act). It is therefore regulated by the Authority for the Financial Markets (AFM) and the Dutch Central Bank (DNB). Mint Tower is included in the AFM register.