Rutger Jakobsen

Rutger Jakobsen is sinds 2016 Mint Towers Portfolio Manager Credits en is verantwoordelijk voor de obligatieportefeuille. De multidisciplinaire stijl van Mint Tower is Rutgers belangrijkste drijfveer om te zorgen dat hij het steeds weer als een uitdaging ziet om de kansen die de markt biedt vanuit verschillende perspectieven te blijven bekijken.

Voordat Rutger bij Mint Tower begon werkte hij als Director Fixed Income & DCM bij AFS Group BV. Hij was er verantwoordelijk voor de Fixed Income en Debt Capital Markets. In de jaren daarvoor heeft Rutger diverse leidinggevende functies vervuld bij ABN AMRO.

Rutger heeft zijn studie Chemische Technologie afgerond aan de Technische Universiteit Delft.

Mint Tower Capital Management

Beursplein 5
1012 JW Amsterdam
The Netherlands
Tel. +31-(0)20-7977610

Document Center

Klik hier om naar het Document Center te gaan.
Click here for the Document Center Professionals.

Mint Tower Capital Management BV heeft een vergunning als beheerder van een beleggingsinstelling (art. 2:65 Wet op het Financieel Toezicht) en staat als zodanig onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB). Mint Tower Capital Management is opgenomen in het register van de AFM.

Mint Tower Capital Management BV has obtained a license as alternative investment fund manager (article 2:65 Financial Supervision Act). It is therefore regulated by the Authority for the Financial Markets (AFM) and the Dutch Central Bank (DNB). Mint Tower is included in the AFM register.