Joris Hoedemaekers

Joris Hoedemaekers is partner bij Mint Tower Capital Management en verantwoordelijk voor Convertible Arbitrage en Portfolio Management. Joris waardeert de diversiteit aan talent bij zijn collega’s en hij houdt van de autonomie die hij heeft bij het runnen van zijn bedrijfsgebied.

Joris is sinds 1996 werkzaam in de financiële sector. Hij startte zijn carrière als Investment Bank Trainee bij ABN AMRO. Hierna begon hij als Convertible Bond Market Maker. Later werd hij eveneens verantwoordelijk voor het managen van de door ABN AMRO uitgegeven warrants. In 1999 startte hij de Convertible Arbitrage desk, de afdeling van ABN AMRO waar voor eigen rekening en risico arbitragehandel plaatsvond. Initieel was deze afdeling gefocust op de Europese markt en na een succesvolle start ook op de Amerikaanse markt. Voorafgaand aan het oprichten van Mint Tower heeft Joris van 2003 tot eind 2009 gewerkt voor het hedgefund Oasis Capital. Hij heeft daar als Head of Trading Europe & US de Europese en Amerikaanse handelsactiviteiten opgezet en vervolgens leidinggegeven aan het trading team. Bij Oasis was zijn team voornamelijk actief op de Converteerbare Obligatiemarkt maar handelde, met succes, ook een aantal andere strategieën.

Joris is afgestudeerd aan de HEAO Arnhem.

Mint Tower Capital Management

Beursplein 5
1012 JW Amsterdam
The Netherlands
Tel. +31-(0)20-7977610

Document Center

Klik hier om naar het Document Center te gaan.
Click here for the Document Center Professionals.

Mint Tower Capital Management BV heeft een vergunning als beheerder van een beleggingsinstelling (art. 2:65 Wet op het Financieel Toezicht) en staat als zodanig onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB). Mint Tower Capital Management is opgenomen in het register van de AFM.

Mint Tower Capital Management BV has obtained a license as alternative investment fund manager (article 2:65 Financial Supervision Act). It is therefore regulated by the Authority for the Financial Markets (AFM) and the Dutch Central Bank (DNB). Mint Tower is included in the AFM register.